حامد رحیمی 0 ارسال شده در 10 اردیبهشت 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت 1402 سلام علیکم درجایی زندگی میکنم که اکثر افراد از کمترین آموزش محروم بودهاند وتقریبا همیشه مراعات نجاست وطهارت رانمیکنند کار به جایی رسیده که زندگی بر من سخت شده چون با هم زندگی میکنیم اگرچه با آن ها صحبت کنم ناراحت میشوند ومیگویند وسواسی هستی با این حال وظیفه ام چیست ؟ وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس ارشد ترنجیان 94 ارسال شده در 25 اردیبهشت 1402 کارشناس ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت 1402 سلام علیکم تا زمانی که یقین به نجاست نکرده اید برای شما پاک است . زمانی هم که یقین کردید فقط نسبت به نماز واکل وشرب حکم تکلیفی دارید نسبت به بقیه امور تکلیفی متوجه شما نیست . وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
حامد رحیمی 0 ارسال شده در 18 مرداد 1402 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد 1402 وقتی کلا خانه مشکل داشته باشد چطور برای نماز تکلیف را رعایت کنیم؟ مثلا فرش نجس است دستگیر در نجس است خوب وقتی بادست تر من برخورد کرد قبل از نماز دستم را بشورم یالباس تری که بر فرش نشستم را تبدیل کنم؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: شوندی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام شوندی 10 ارسال شده در 21 مرداد 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد 1402 سلام علیکم تا زمانی که یقین به نجاست مکانی ندارید تکلیفی نیست و در صورت یقین به نجاست مکان، برای نماز اگر مکان نجس باشد و بدن خیس نباشد اشکال ندارد فقط در محل سجده که با مهر پاکی مشکل حل میشود وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
حامد رحیمی 0 ارسال شده در 24 مرداد 1402 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد 1402 سلام ببخشید برای خوراکی ها چی؟ وقتی کسی که آن را میپزد وظروف را در اختیار دارد مراعات نمیکند(البته اکثر اوقات) در ضمن نجاست با چند واسطه سرایت میکند؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: شوندی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام شوندی 10 ارسال شده در 25 مرداد 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد 1402 سلام علیکم برای خوراکی هم همینطور میباشد تا خودتان ندیدید نجس نمیشود از واسطه سوم به بعد نجس نمیشود وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری