رفتن به مطلب

۳۴۵

علی مهمان

ارسال های توصیه شده

سلام علیکم.

سئوالی داشتم محضرتون، بنده در جایی مشغول کار بودم که مدت زیادی حق و حقوق من را بهم نمیدادند و یا اگه میدادند بسیار کم و ناچیز بود و خود آنها هم این موضوع را قبول داشتند ولی به این ناحقی و بی عدالتی خود ادامه میدادند و من هم چند سال با همین منوال برای آنها کار میکردم و آنها نیز همین بی عدالتی را در حقم ادامه میدادند.

حال اینک بنده در آن مجموعه پیشرفت کرده و مسئول بخشی از کار شده ام، آیا میتوانم بدون اجازه مدیران آن مجموعه حق و حقوق چند ساله خود را از آن محل کارم برداشت کنم؟

یادآور میشوم که آنها اصلا حاضر نبوده و نیستند حق و حقوق آن چند سال من را بهم بدن.

خواهش میکنم من را راهنمایی کنید...

وضعیت: پاسخ‌داده‌شده توسط: عقباطلب
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• کارشناس احکام

سلام علیکم 

فردی که از دیگری طلبکار است، با وجود شرایط ذیل می‌تواند بدون رضایت و اجازۀ بدهکار طلب خویش را از مال وی تقاصّ نماید:

۱. بدهکار از بدهی خود به طلبکار اطلاع داشته باشد؛

۲. بدهکار توانایی پرداخت بدهی‌اش به طلبکار را داشته باشد و با وجود مطالبۀ طلبکار، از پرداخت آن امتناع ‌ورزد یا امروز و فردا کند؛ ( اگربدهکار غیر از «مستثنیات دین» مالی برای پرداخت بدهیش نداشته باشد، «معسِر» محسوب شده و طلبکار نمی‌تواند مستثنیات دین را بابت طلبش تقاصّ نماید.)

۳. طلب مذکور بدون مدّت (حالّ) بوده، یا مدّت آن فرا رسیده باشد؛

۴. حقّ شخص ثالثی به مال مورد تقاصّ تعلّق نگرفته باشد که مانع از تقاصّ شود. بنابراین، تقاصّ نمودن از مالی که بدهکار آن را به صورت «گرو» و «رهن شرعی» نزد دیگری قرار داده جایز نیست.

شایان ذکر است، طلبکار با وجود شرایط مذکور، می‌تواند – هرچند بدون اذن حاکم شرع – از اموال بدهکار تقاصّ نماید، اگر چه مال مورد تقاصّ از لحاظ جنس با طلب وی متفاوت باشد

وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...