مهمان مهمان ارسال شده در 21 فروردین 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین 1402 من در هتل یک قطره نجاست روی ملافه که روی تشک (خوشخواب) هست ریخته شده و ملافه تقریبا اندازه یک بند انگشت خیس شد و بعد که ملافه را کنار زدم آثار خیس بودن مثل ملافه روی تشک ندیدم الان تشک هم نجس شده چون ملافه روی تشک بوده ؟ ممنون وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محسن-زاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محسن زاده 227 ارسال شده در 21 فروردین 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین 1402 سلام علیکم خیر حکم به نجس شدن تشک نمیتوان کرد وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 22 فروردین 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین 1402 ببخشید اگر به فرض تشک هم نجس شده باشد من به کارکنان این هتل اطلاع دادم گفتن مشکلی نیست پس من دیگر تکلیفی ندارم درسته ؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محسن-زاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محسن زاده 227 ارسال شده در 23 فروردین 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین 1402 سلام علیکم خیر تکلیفی ندارید تکلیف زمانی است که چیزی یقینا نجس شده باشد و فرد بداند نجاست آن چیز، به خوردنی و نوشیدنی دیگران سرایت میکند وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده