محمد علی مهمان ارسال شده در 13 فروردین 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین 1402 سلام علیکم بنده اهل قم ولی دانشجو در مشهد و ساکن خوابگاه هستم در سال ۱۵ روز فروردین و سه ماه در تابستان و سه هفته در زمستان به قم باز می گردم. حکم نماز و روزه های من در مشهد چگونه است؟ اگر برخی روزها به اطراف مشهد برای تفریح سفر کنم و به مشهد بازگردم، در این صورت حکم نماز و روزه من در مشهد چگونه است؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محسن-زاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محسن زاده 227 ارسال شده در 13 فروردین 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین 1402 سلام علیکم و رحمهالله جایی را که انسان محلّ زندگی خود یا مقرّ کاری یا تحصیلی خویش قرار داده است - هرچند قصد نداشته باشد که همیشه در آنجا بماند - چنانچه به گونهای باشد که عرف او را در آنجا مسافر نگویند، طوری که اگر موقّتاً ده روز یا بیشتر، جای دیگری را محلّ زندگی خود قرار دهد، باز هم عرف، محلّ سکونت و زندگیاش را جای اوّل (مقرّ موقّت) بگویند، آنجا برای او، وطن محسوب میشود که آن را «وطن اتّخاذی موقّت» یا «وطن موقّت» مینامند وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده