مهمان مهمان ارسال شده در 1 فروردین 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین 1402 سلام علیکم خسته نباشید ببخشید سوالی داشتم و اون اینکه بنده خارج از کشور هستم و خانمی هستم که محجبه هستم و چادر می پوشم در یکی از کشورهای اروپایی. آیا این چادری که بند سر می کنم لباس شهرت نیست و آیا به جای اینکه ثواب کنم آیا گناه می کنم یا اینکه بهتر همون هست که چادر سرم کنم چون در اون منطقه کسی به اون صورت چادر سر نمیکنه حجاب دارند بعضی ها ولی چادر نه، حالا هر تکلیفی دارم از نظر آیة الله سیستانی بفرمایید تا همون رو بنده اجرا کنم با تشکر یا علی وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محسن-زاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محسن زاده 227 ارسال شده در 2 فروردین 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین 1402 سلام علیکم اگر چادر بهسر کردن سبب خواری و ذلت زن مسلمان باشد باید به نحو دیگری حجاب خود را رعایت نماید در حجاب لازم است علاوه بر پوشاندن موی سر و همچنین تمام بدن ـ غیر از صورت و دستها تا مچ ـ به گونه ای باشد که برجستگی ها را نمایان نکند و زینت شمرده نشود پس میتوان پوشاک هایی به جای چادر پوشید و حجاب را رعایت کرد وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده