S .H مهمان ارسال شده در 28 اسفند 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند 1401 با سلام خدمت شما و آرزوی موفقیت و سلامتی برای شما بزرگواران! ایا اسم امیر علی بر فرزند گذاشتن کدام شرايط خاصی دارد یا خیر؟ چون بعضی از کسانی که به این دو اسم معلومات کافی ندارند شک و شبهه براه انداختن که جایز نیست اسم فرزند امیر علی باشد یا میتواند امیر باشه یا تنها علی!! یکم در این باره بفرمائید که من از گذاشتن این اسم و هیچ شکی و نقصی وجود ندارد جواب شان خیلی خوب و به معنا باشد. سایه تان مستدام و انشاءالله سال جدید ظهور حضرت صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف باشد الهی امین. و التماس دعا دارم. وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمدآبادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمدآبادی 91 ارسال شده در 29 اسفند 1401 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند 1401 با سلام و احترام اسمگذاری با نامهای ترکیبی مانند محمدعلی یا امیرعلی و... اشکالی ندارد. و کسانی که مثلاً نامش امیرحسین است، قطعاً منظورش «امیرِ حسین» نیست؛ بلکه یا دقتی به معنای ترکیبی ندارد یا منظورش «امیري حسین» است، یعنی امیر و آقای من امام حسین(علیهالسلام) است. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده