مهمان مهمان ارسال شده در 28 بهمن 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن 1401 سلام علیکم استاد گرامی ان شاءالله که خوب باشید سوالی داشتم اینکه کمک هایی که از طرف کشورهای خارجی و سازمان جهانی غذا برای افغانستان میاد باتوجه به اینکه آنها میگویند که مثلا ۲۵ میلیون مردم افغانستان با گرسنگی مواجه اند یا مثلا میگویند که ۸۰ فیصد مردم افغانستان فقیر اند و محتاج کمک ... خب به همین خاطر سازمان جهانی غذا برای وکیل هر منطقه میگوید از منطقه تان مثلا ۱۰ خانه معرفی کنید که فقیر باشند و بعد از معرفی وکیل یکنفر از طرف خود همان اداره سازمان غذا برای اینکه نگاه کند که ایا واقعا این کسی را که وکیل معرفی کرده مستحق است یا نه ، میآید خانه را نگاه میکند و در مورد معاش و درآمد و تعداد فامیل پرس و جو میکند ، در اینجا اگر کسی واقعا نادار است و مثلا ۱۰ هزار ماهانه معاش دارد ، ولی در آن منطقه جزء فقرا محسوب میشه و خانه همکرایی دارد ، و با اینکه ۱۰ هزار معاش دارد ولی بازهم کفاف زندگی اش را به سختی میکند ، خب اصل سوالم این است که اگر این شخص به آن فرستاده و تفتیش گر راستش را بگوید که من ۱۰ هزار معاش دارم و مثلا تعداد فامیلش هم کم است ، خب شخص تفتیش گر این شخص را قبول نمیکند و میگوید که پس شما شامل کمک نمیشوید چون ۱۰ هزار معاش دارید .لذا انسان بخاطر اینکه شامل کمک شود و آنها قبول کنند مجبور است دروغ بگوید و مثلا بگه که ۴ هزار معاش دارم و تعداد ما هم زیاد است .....البته ناگفته نماند که الان تقریبا خیلی از انسانها بر اساس دروغ شامل این کمک ها میشوند حالا چه دارا و چه نادار ، و وکیل هرمنطقه هم چند روز قبل از آمدن تفتیش گر به صاحب خانه میگه که هرقت تفتیش گر آمد راستش را نگو و دروغ بگو تا شامل کمک ها شوی ... حالا اگر کسی بخاطر اینکه قبول شود و شامل کمک ها شود و مجبور باشد راستش را نگوید بخاطر اینکه فقیر است و با ۱۰ هزار خودش زندگی اش مشکل است ولی از نظر تفتیش گر ففیر نیست ، حکمش چیست ، آیا صاحب آن کمک ها میشود و آن کمک ها و مواد غذایی کهماهانه میاید برایش حلال است ؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس ارشد ترنجیان 94 ارسال شده در 28 بهمن 1401 کارشناس ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن 1401 سلام علیکم دروغ گفتن شرعا حرام است وباید طبق ضوابط همان ارگان کمک کننده رفتار شود . وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده