....... مهمان ارسال شده در 10 خرداد 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد 1400 تقریبا بیست بیست و پنج دقیقه بعد از ادرار (کمتر از نیم ساعت ) آبی بدون فشار خارج شد پاک است یا نجس وضعیت: پاسخدادهشده توسط: آرین-منش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناسان قدیم آرین منش 138 ارسال شده در 11 خرداد 1400 کارشناسان قدیم اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد 1400 سلام علیکم اگر بعد ادرار ، استبراء انجام شده ،قطعا این رطوبت پاک است . واگر استبراء نکرده ومقداری زمان فاصله شده که معمولا در این فاصله اگر رطوبتی از ادرار در مجاری ادراری باقی میماند خارج میشد ، وچیزی خارج نشده وبعد از یک فاصله رطوبت خارج شده ،آن رطوبت پاک است . ودرفرض سوال حکم به پاک بودن میشود. 3 وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهدی مهمان ارسال شده در 6 شهریور 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور 1400 سلام خسته نباشید. بدون اینکه چیز شهوت انگیزی ببینم بعد از اینکه ادرار میکنم آبی بی رنگ و کمی چسبناک از من خارج میشود. حکم این آب چیست؟؟(البته شیطان هم مرا در افکار وسوسه میکند و تصاویر شهوت انگیز را به ذهنم میاورد.!!)اما گاهی اوقات پس از ادرار این آب از من خارج میشود. وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محسن-زاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محسن زاده 227 ارسال شده در 8 شهریور 1400 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور 1400 سلام علیکم رطوبتهایی كه از انسان از مخرج ادرار خارج میشود - غیر از ادرار و منی - سه نوع است: اول: آبی كه گاه با تحریک شهوت از مرد خارج میشود و به آن «مَذْی» میگویند. دوم:آبی كه گاه بعد از منی بیرون میآید و به آن «وَذْی» گفته میشود. سوم:آبی كه گاه بعد از ادرار بیرون میآید و به آن «وَدْی» میگویند. همه این آبها درصورتی كه بعد از خروج از مجرا، آلوده به ادرار و منی نباشد، پاک است. فایده استبراء از ادرار این است كه چنانچه انسان بعد از ادرار کردن، استبراء كند و بعد، آب مشكوكی از او خارج شود و شک كند كه ادرار است یا یكی از این سه آب، آن آب مشکوک، پاک است و وضو و غسل را هم باطل نمیكند. امّا اگر استبراء نكرده باید دوباره وضو بگیرد و محلّ را بشوید. 1 وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ممممم مهمان ارسال شده در 25 مهر 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر 1400 سلام من بعضی موقع ها با این که استبرا انجام میدهم یه چند قطره بعد ادرار خارج میشه با این که احتمال این که اون قطرات ادرار باشه زیاده من به هیچ عنوان به اون اعتنا نمیکنم آیا کار خوبی میکنم یا باید هی خودم را بشویم وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محسن-زاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محسن زاده 227 ارسال شده در 26 مهر 1400 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر 1400 سلام و وقت بخیر بله کار بسیار خوبی می کنیدبه هیچ عنوان اعتنا نکنید و دیگر در این امور سوالی نپرسید جواب شما همان است 1 وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهدي مهمان ارسال شده در 20 فروردین 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین 1401 خدا خيرتان دهد بابت راهنمايي بنده گاها بعد ادرار اينقدر استرس كشيدم و فكر ميكردم مريضم و كاها بعد حمام ابي خارج ميشد با اينكه استبرا هم كرده بودم و فكر ميكردم قطرات بول يا ادرار است . از علما خواهشمندم اين موضوعات را دربلوغ به پسرها اموزش دهند . سپاس وضعیت: با سپاس توسط: محسن-زاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Maten مهمان ارسال شده در 21 خرداد 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد 1401 با سلام اگر چند دقيقه پس از استبرا از بول، ابي از فرد خارج شود كه فرد بداند آن آب هيچ كدام از ابهاي مني يا مذي يا ودي يا وذي نيست. ايا رطوبت خارج شده قطعا بول محسوب مي شود و نجس است؟ به عنوان مثال ايا اب خارج شده نمي تواند ناشي از ابي باشد كه با ان طهارت بول انجام شده و مقداري از ان در مجرا مانده و سپس پس از چند دقيقه از استبرا خارج شده است؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
علیرضا صداقت مهمان ارسال شده در 22 خرداد 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد 1401 سلام علیکم اگر رطوبتی از انسان خارج شود که هیچ یک از نشانه های سه گانه منی را ندارد و و دارای بعضی خواص دیگر(مثلا لزاجت)هم نمی باشد در حالیکه انسان همیشه عادت بر عمل استبرا بعد ازبول کردن را هم دارد در اینصورت آیا این رطوبت پاک است یا خیر و غسل و تطهیر میخواهد یا نه؟ در صورتیکه این رطوبت گاهی بدون علامت های سه گانه خاصیت لزاجت را داشته باشد حکم چه میباشد؟ تشکر از لطف شما. وضعیت: پاسخدادهشده توسط: موسوی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام موسوی 175 ارسال شده در 22 خرداد 1401 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد 1401 سلام علیکم در هر دو صورت مایع خارج شده پاک میباشد و نیازی به غسل و تطهیر نیست. موفق باشید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس ارشد ترنجیان 94 ارسال شده در 22 خرداد 1401 کارشناس ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد 1401 سلام علیکم اگر یقین به بول بودن دارید، یا اینکه بعد از بول استبرا نشده، پس در این دو صورت، رطوبت خارج شده محکوم به بول میباشد. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
آتنا مهمان ارسال شده در 10 فروردین 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین 1402 سلام خسته نباشید من دختر ۱۷ ساله ای هستم تازگیا خیلی وسواس شدید به نجس و پاکی گرفتم هر دفعه ای که به دستشویی میرم کمرشور میکنم همش احساس میکنم ادرار به پاهام میریزه خیلی اذیت میشم بعد یه سوال داشتم اگه در هنگام دستشویی کردن اب هم وصل باشد و چاه بالا بزند بعد به پا بریزد حکمش چیست خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محسن-زاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محسن زاده 227 ارسال شده در 12 فروردین 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین 1402 سلام وقت بخیر راه درمان شما و رسیدن به آرامش، اعتنا نکردن به این افکار وسواسی است. دین و شریعت خلاصه در نجس و پاکی نیست که بخواهید انقدر آن را محور فکر خود قرار دهید حتما با مشاورین دینی در این زمینه مشاوره داشته باشید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری