رسول مهمان ارسال شده در 10 آذر 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر 1401 سلام .هیچ جای خانه مان را پاک نمیدانم حتی آب و یا چیزهای دیگر ... من وسواس دارم و گاهی بخاطر آبکشی های زیاد و وضو و غسل و یا نماز تعادل روحی ام را از دست میدم ... و کفر میکنم و طوری شده که آگاهانه منجر به سرایت نجاست به لباس ها و ظرف و غیره شدم که نجاست را با چشم دیدم و یقین متعارف دارم که سرایت دادم .حالا میخوام توبه کنم و نماز بخوانم و به مسیر زندگی بدون وسواس برگردم اما بخاطر سرایت دادن نجاست ،دوباره انگیزه ام رو از دست میدم .اگه کسی از اهل خانه به وسایل دست بزند مثل اینکه من رو آتیش زده و دچار افسردگی شدید میشم ؟ لطفا با وجود سرایت دادن نجاست و اینکه واقعا نجس شدن و شرعا و عرفا نجاست ثابت شده است ،راهنمایی کنید ایت الله سیستانی وضعیت: پاسخدادهشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس ارشد ترنجیان 94 ارسال شده در 11 آذر 1401 کارشناس ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر 1401 سلام علیکم وسواس یک بیماری روانی وحالتی شیطانی است که لازم است با تمرین زیاد ومراجعه به متخصصین فن درمان کنید . از نظر شرعی شخص وسواسی موظف است به وسوسه های خود اعتنا نکند وهمانند مردم عادی بشوید ورفتار کند . وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
رسول مهمان ارسال شده در 11 آذر 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر 1401 عرض شده است که نجاست را سرایت داده و عرف مردم هم سرایت نجاست را تایید کردن راه حل این موضوع را بیان کنید وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمدآبادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمدآبادی 91 ارسال شده در 14 آذر 1401 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر 1401 با سلام و احترام اگر یقین دارید که نجاست را منتقل کردهاید، بهگونهای که اگر جریان را به اطرافیانتان بازگو کنید، آنها هم آن وسایل را نجس بدانند، در این صورت لازم است آن وسائل را تطهیر کرده و پاک کنید. اما حتماً به روش آبکشی دقت داشته باشید و بیش از مقدار لازم شستشو ندهید. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
خالد مهمان ارسال شده در 16 آذر 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر 1401 سلام .هیچ جای خانه مان را پاک نمیدانم حتی آب و یا چیزهای دیگر ... من وسواس دارم و گاهی بخاطر آبکشی های زیاد و وضو و غسل و یا نماز تعادل روحی ام را از دست میدم ... و کفر میکنم و طوری شده که آگاهانه منجر به سرایت نجاست به لباس ها و ظرف و غیره شدم که نجاست را با چشم دیدم و یقین متعارف دارم که سرایت دادم .حالا میخوام توبه کنم و نماز بخوانم و به مسیر زندگی بدون وسواس برگردم اما بخاطر سرایت دادن نجاست ،دوباره انگیزه ام رو از دست میدم .اگه کسی از اهل خانه به وسایل دست بزند مثل اینکه من رو آتیش زده و دچار افسردگی شدید میشم ؟ لطفا با وجود سرایت دادن نجاست و اینکه واقعا نجس شدن و شرعا و عرفا نجاست ثابت شده است ،راهنمایی کنید ایت الله سیستانی وضعیت: پاسخدادهشده توسط: ناظم-ارشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تیم ناظمان ناظم ارشد 15 ارسال شده در 18 آذر 1401 تیم ناظمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر 1401 با سلام و احترام لطفاً از ارسال مکرر سؤال خودداری بفرمایید. وضعیت: تأییدشده توسط: ناظم-ارشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری