کمک خواه مهمان ارسال شده در 8 مرداد 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد 1401 سلام من شخصی هستم که میخواهد از شر وسواس های نجاستی دور بشه برای همین از شما میخواهم که به من کمک کنید و درخواستم اینه که آیا ۱: با اینکه قبلاً میدانستم وسیله ای در خانه نجس شده و الان با کمی فکر به یاد نمی آورم که نجس است یا نه و به نوعی فراموش کردم نجس است و به یاد نمی آورم ،تا زمانی که یقین به آن پیدا نکنم یا فراموشی من رفع نشه محکوم به طهارت است ؟ ۲:اگر ذره ای شک به انتقال نجاست از چیز نجس داشته باشم آیا نجس میشوم ولطفا در این مورد توضیح دقیقی بدهید. وضعیت: پاسخدادهشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس ارشد ترنجیان 94 ارسال شده در 8 مرداد 1401 کارشناس ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد 1401 سلام علیکم جهت نجات از وسواس وظیفه شما بی اعتنایی نسبت به نجاسات است و در هر موردی که شک برای شما ایجاد شد شرعاً موظفید که بنا را بر پاکی بگذارید از ذکر خدا غافل نشوید و جهت رفع وسواس ذکر لا اله الا الله و صلوات زیاد بفرستید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کمک خواه مهمان ارسال شده در 8 مرداد 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد 1401 ممنون از شما من از این به بعد نسبت به هر وسواس و شک بی اعتنایی میکنم فقط برای دلگرمی لطفا برایم دعا کنید که تصمیم درستی را گرفته باشم وضعیت: پاسخدادهشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس ارشد ترنجیان 94 ارسال شده در 9 مرداد 1401 کارشناس ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد 1401 خدا به شما خیر دهید واز این بلا شما را نجات دهد . چشم دعا گوی شما هستیم . وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده