مهمان مهمان ارسال شده در 25 تیر 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر 1401 سلام علیکم چند سوال ۱ من چند سال پیش یکسال نماز استیجاری گرفتم و با اینکه صاحبش تاریخ نیز معین کرده بود که تا فلان وقت نماز را تمام کنی ولی من تا حالا نخواندم ، قصد دارم بعدا بخوانم ، ولی پولش را مصرف کردم ، ایا حکم پولی را که مصرف کردمچیست ؟ ۲ همچنین برعلاوه اون یکسال نماز استیجاری که تا حالا نخواندم ، یک سال نماز استیجاری جدید نیز تازه گرفتم ، حابا اگربخوام این نمازها را بخوانم ، چگونه باید بخوانم ؟ اول نماز چند سال پیش را تمام کنم یا که نه میتوانم اول نماز جدید را تمام کنم و بعد نماز قدیم را بخوانم؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس ارشد ترنجیان 94 ارسال شده در 27 تیر 1401 کارشناس ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر 1401 سلام علیکم لازم است با کسی که شما را جهت اقامه نماز اجیر کرده صحبت کنید واطلاع دهید نماز در تاریخ مشخص شده خوانده نشده ، ایشان یا اجاره سابق را فسخ میکنند وپول باید به ایشان برگردانده شود ویا اینکه مهلت دیگری میدهند تا نماز خوانده شود . وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 29 تیر 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر 1401 تشکر ولی برای من اصلا امکان ندارد که بروم چون من از خود شخص اجاره دهنده نگرفتم بلکه از از کس دیگری که او وکیل اجاره دهنده بود گرفتم ، حالا اولا من بخاطر آبرو هم که شده نمیتوانم بروم و بکویم که نخواندم تا حال و همچنین امکان ندارد که پول را برگردانم چون اصلا توان پرداخت ندارم و درآمد بسیار کمی دارم ... حالا چکار کنم ؟ تشکر وضعیت: پاسخدادهشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس ارشد ترنجیان 94 ارسال شده در 2 مرداد 1401 کارشناس ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد 1401 چاره ای نیست وتخلفی بوده که مرتکب شده اید ،اگر امکان پیدا کردن صاحب پول یا وکیل اوست باید پیدا کنید واگر امکانش نیست ،احتیاط در این است هم ان پول را رد مظالم بدهید وهم نماز را بخوانید . وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده