... مهمان ارسال شده در 2 خرداد 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد 1401 سلام من پریروز وقتی از خواب بیدار شدم دیدم محتلم شده ام و همه نشانه های منی رو داشت و غسل کردم اما متاسفانه دیروز من به فیلم های مستهجن نگاه کردم و اون موقع فقط کمی مذی اومد دیگه چیزی از من خارج نشد تا اینکه شب رو خوابیدم و صبح که بیدار شدم دیدم مایعی از من خارج شده که انگار فقط رطوبت اومده و در لباس زیرم خشک شده بود (انگار آب ریخته بود و فقط لکه ی بزرگ اون آب باقی مونده بود) و اصلا بویی هم نداره من هم بنا رو گذاشتم بر پاکی و غسل نکردم. آیا باید غسل کنم؟ ممنون وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محسن-زاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محسن زاده 228 ارسال شده در 2 خرداد 1401 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد 1401 سلام علیکم ضمن توصیه به پرهیز از نگاه کردن به فیلم های غیر اخلاقی که اثرات مخربی بر روح و روان جوانان دارد نسبت به سوالی که مطرح کردید حکم چنین است: اگر در لباس خود رطوبتی مشکوک ببینید که ندانید منی است یا غیر آن، چنانچه نشانه های منی را در خود نداشته اید غسل لازم نیست. خروج با شهوت، جستن و سست شدن بدن نشانه های منی است. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده