عبدالله مهمان ارسال شده در 3 آذر 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر 1400 بسمه تعالی سلام علیکم بنده دو بچه دارم. نزدیک به دو ماه است که بچه سوم ما به دنیا آمده است. یعنی سه اولاد داریم. یکی از برادران به من دو کتاب داد و گفت که «این کتاب را به بچه ات (که به دنیا تازه آمده) هدیه میدهم » گفتم که اینطور نکن. اگر اینطور بکنی (چون اگر این را به دختر کوچکترم هدیه میدهی)، من باید آن را حفظ کنم که بچه ام بزرگ بشود تا بخواند یا اگر این دو کتاب از بین برود، من باید جبران کنم. بعد از این، گفت که من این کتاب را به خودت میدهم. سوال: قبلاً که گفته بود «این کتاب را به بچه ات (که به دنیا تازه آمده) هدیه میدهم » آیا این کتاب مال این بچه محسوب میشود یا مال من (پدر بچه) است؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محسن-زاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محسن زاده 227 ارسال شده در 6 آذر 1400 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر 1400 سلام علیکم هدیه نسبت به فرزند شما محقق نشده و کتاب متعلق به خود شماست وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده