سلام علیکم!
من مغازه لبنیاتی محلی دارم،شیری محلی میآورم در مغازه ماست ،دوغ و کره درست می کنم
سوال من این است که شیری که برای ماست درست کردن جوش می دهم بطور مثال از 80 لیتر 5 الی 6 لیتر وزنش به جوش خوردن کم می شود، من قبل از جوش دادن حدود دو یا سه لیتر آب داخل شیر میریزم که وزنش کمتر کم شود بعد جوش می دهم و ماست درست میکنم وزنش حدود یک و یک و نیم کیلو کم میشه این گونه از ماست درست کردن به آن قیمت که می فروشم سود بهتری برایم میماند در حال که ماست که بدون آب درست میشه هم طعمش بهتر میاد هم سفت میشه و سود خیلی کم برایم میماند آیا این کار من جایز است ؟