رفتن به مطلب

ترشح حکم ترشحات و لکه‌بینی بعد از پریود

ارسال های توصیه شده

سلام علیکم 

من همیشه در تشخیص اینکه از حیض پاک شدم یا نه مشکل دارم 

و عذاب وجدان میگیرم که نمازم دیر میشه و از طرفی به خودم میگم اگه پاک نشده باشم باید چند بار غسل کنم که آب اسراف میشه 

تقریبا و متاسفانه آدم وسواسی هستم 

دقیقا نمیدونم کی پاک میشم و شک میکنم 

خودمو وارسی میکنم اما وقتی پنبه رو نگاه میکنم نمی تونم تصمیم بگیرم 

دقیقا باید پنبه چه رنگی باشه  بعد از وارسی  تا پاک محسوب بشیم؟ 

مدت زمانی که پنبه باید باید در واژن باشه برای وارسی چقدر هست؟ 

من ترشحاتم سفید رنگه گاهی هم زرد، پریودیم هم تقریبا 7 روزه، الان روز هفتمه خودمو وارسی میکنم پنبه زرد رنگ میشه، چیکار کنم الان برم غسل کنم بعدش نماز بخونم؟ 

میشه چیزهایی که لازمه رو کامل و دقیق توضیح بدید. 

وضعیت: پاسخ‌داده‌شده توسط: سجادی
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• کارشناسان

سلام

اگر در ترشحات رگه‌های  خون وجود داشته باشد عادت ماهیانه محسوب میشود و همچنین اگر خون با ترشحات مخلوط شده و کم رنگ شده باشد اما با ترشحات معمولی تفاوت دارد ، باز هم عادت ماهیانه حساب میشود.

و تا انتهای ده روز هر ترشحی که شک دارید  همراه خون هست یا نه ، حیض حساب میشود.

وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان
لینک به دیدگاه

• محمدآبادی عنوان را به حکم ترشحات و لکه‌بینی بعد از پریود تغییر داد
  • 8 ماه بعد...

سلام علیکم سوالی داشتم اگر خانمی از حیض پاک شد و فردای آن روزه گرفت و لکه ای کم رنگ صورتی رنگ یا نارنجی زرد بر روی پنبه ببیند روزه اش باطل است؟

وضعیت: پاسخ‌داده‌شده توسط: ترنجیان
لینک به دیدگاه

• کارشناسان ارشد

سلام علیکم اگر ده روز او به اتمام نرسیده خون مشاهده شده ادامه حیض می باشدو روزه باطل است

لینک به دیدگاه

• 10 ماه بعد...

سلام،من پریودیم تا۸روزه،وروزهای نهم زردرنگه ولی روز دهم خیلی کم رنگ میشه،طوریکه ترشحات هم سفیده هم زرد!یعنی بعداز پاک شدن هم ترشحات زردمیبینم،،حالامن نمیدونم اون ترشحات روز دهم حکمه حیض وداره یا پاکه!!خیلی وسواسم ودارم اذیت میشم!بطفاراهنمایی کنید ک چیکارکنم،ممنون

وضعیت: پاسخ‌داده‌شده توسط: سجادی
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
  • کارشناسان

سلام علیکم

اگر ده روز  تمام نشده و شک کند  که ترشحات همراه خون هست یاخیر،  ادامه حیض میباشد و باید تا پاک شدن کامل ترک عبادت نماید.

لینک به دیدگاه

• 8 ماه بعد...

سلام من یک بار در مرداد پریود شدم اما فقط لکه بینی بعد ماه ها نشدم تا الان،الانم دو روز اول پریود بودم اما روز سوم که الان هست هیچ لکه ای در نوار بهداشتی نمی‌بینم اما هنگام دفع ادرار چیز های گوشتی شکل قهوه ای از من خارج میشود،ایا من هنوز پریودم و نمیتوانم نماز بخوانم مرجع تقلیدی هم مکارم هست

وضعیت: پاسخ‌داده‌شده توسط: محسن-زاده
لینک به دیدگاه

• کارشناسان

با سلام 

ممنون از ارتباط گرفتن با این انجمن، قابل ذکر است این انجمن فقط بر اساس آراء و فتاوای آیت الله سیستانی حفظه الله، پاسخگویی می‌کند

موفق باشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

شما در حال پست به عنوان مهمان هستید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...