محمد حسین شهیدی مهمان ارسال شده در 8 آذر 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر 1401 السلام علیکم اذا رأیت شخصا یرتکب معصیة مثلا یکذب ولم اعلم انہ تاب من ھذہ المعصیة او لا ھل یجوز اقتداءہ باحتمال ان المؤمن اذا ارتکب معصیة یتوب عادة او لابد من العلم او الاطمئنان انہ تاب؟ واذا لایجوز فمعناہ ان شخصا اذا ارتکب معصیة واحدة وعلمنا بہ لا یمکننا اقتداءہ ابدا الا اذا علمنا بتوبتہ؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس ارشد ترنجیان 94 ارسال شده در 9 آذر 1401 کارشناس ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر 1401 السلام علیکم لابد من العلم بالتوبه وقبل احراز توبته لا یجوز الاقتداء به وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
عبدالرضا مهمان ارسال شده در 12 آذر 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر 1401 سلام علیکم توبه به چه صورت محقق میشود؟ همین که امام جماعت قبل از شروع نماز جماعت استغفار میکند،صدق توبه میکند؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس ارشد ترنجیان 94 ارسال شده در 13 آذر 1401 کارشناس ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر 1401 سلام علیکم خیر صرف استغفار زبانی دلیل بر توبه نیست ،توبه فرد باید برای ماموم احراز شود ،وحداقل مرحله احراز ان این است که اثار پشیمانی در گفتار ورفتار وی نمایان باشد . وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده