رفتن به مطلب

محمدآبادی

کارشناسان
  • تعداد ارسال ها

    368
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

  • روز های برد

    31

محمدآبادی آخرین باز در روز 3 شهریور برنده شده

محمدآبادی یکی از رکورد داران بیشترین تعداد پسند مطالب است !

12 دنبال کننده

اطلاعات فردی

آخرین بازدید کنندگان نمایه

1,991 بازدید کننده نمایه

دستاورد های محمدآبادی

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • ارسال نخستین سؤال
  • یک ســـــال با المصباح
  • از دیدار روزانه شما خرسندیم
  • بیش از ۵ امتیاز دادید
  • ارسال نخستین پاسخ

نشان‌های اخیر

82

اعتبار در سایت

  1. محمدآبادی

    ۸۰۴

    با احترام چنانچه اشاره کردید، دربارۀ زیارت پیاده امام حسین(علیه‌السلام) روایات زیادی نقل شده که در مورد سایر معصومین نیامده است؛ مثلا فرمودند: «مَنْ أَتَى قَبْرَ الْحُسَيْنِ مَاشِياً كَتَبَ اللَّهُ لَهُ بِكُلِّ خُطْوَةٍ أَلْفَ حَسَنَةٍ وَ مَحَا عَنْهُ أَلْفَ سَيِّئَةٍ وَ رَفَعَ لَهُ أَلْفَ دَرَجَةٍ». گرچه درباره ثواب سختی‌کشیدن در مسیر زیارت حضرت رضا(علیه‌السلام) نیز روایاتی وجود دارد؛ مثلا: امام هادی(علیه‌السلام) فرمودند: «أَهْلُ قُمَّ وَ أَهْلُ آبَةَ مَغْفُورٌ لَهُمْ لِزِيَارَتِهِمْ لِجَدِّي عَلِيِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا بِطُوسَ، أَلَا فَمَنْ زَارَهُ فَأَصَابَهُ فِي طَرِيقِهِ قَطْرَةٌ مِنَ السَّمَاءِ حَرَّمَ اللَّهُ جَسَدَهُ عَلَى النَّارِ» اگر قطره بارانی بر زائر امام رضا(ع) ببارد، خداوند جسد او را بر آتش حرام می‌گرداند. یا امام جواد(علیه‌السلام) فرمودند: «مَا زَارَ أَبِي أَحَدٌ فَأَصَابَهُ أَذًى مِنْ مَطَرٍ أَوْ بَرْدٍ أَوْ حَرٍّ إِلَّا حَرَّمَ اللَّهُ جَسَدَهُ عَلَى النَّارِ» کسی که پدرم را زیارت کند و در مسیر زیارت مشکلات باران و سرما و گرما را بچشد، خداوند بدنش را بر آتش حرام می‌کند. اما از این روایات، استحباب پیاده‌روی برداشت نمی‌شود. لکن از مجموعه روایات مربوط به زیارت بیت الله الحرام و زیارت معصومین و نیز احادیث مربوط به پاداش گام‌برداشتن در مسیر زیارت برادر مؤمن و... می‌توان برداشت کرد که: اگر پیاده‌روی باعث خستگی افراطی و ضعف زائر و سستی او نسبت به زیارت و دعا نمی‌شود، پیاده‌روی خوب است و برای هر قدم مأجور خواهد بود. ••••• نکته پایانی اینکه: پیاده‌روی برای زیارت حضرات معصومین، مصداق بدعت نیست؛ زیرا بدعت این است که عملی را به این نیت که در شریعت مستحب شمرده شده است انجام داده و رواج دهیم.
  2. محمدآبادی

    ۷۷۵

    با سلام و احترام نسبت به بوسیدن دست سادات،‌ دلیلی بر استحباب ندیدیم. اما اگر به‌جهت انتساب به معصومین(علیهم‌السلام) باشد کراهت ندارد.
  3. محمدآبادی

    حکم عشر و وظیفه عاشر

    با سلام و احترام از ریز موضوع اطلاع دقیقی نداریم؛ اما به‌طور کلی: ۱. مالیاتی که دولت از اموال زکوی دریافت می‌کند و یقین ندارید که در مصارف زکات مصرف می‌شود را نمی‌توان از باب وجوهات حساب کرد. ۲. اگر دریافت عشر از مردم و نیز کمک به ایشان در جمع‌آوری، بر اساس فقه شیعی مجاز باشد، دریافت مزد جایز است؛ اما دریافت وجه از خودِ عشر، در صورتی جایز است که شرعاً عنوان عاملین زکات بر عاشر صدق کند.
  4. محمدآبادی

    ۷۵۰

    با سلام و احترام اگر مخالف قوانین مصوّب کشور نباشد، اشکالی ندارد.
  5. با سلام و احترام آسیب‌رساندن و آزار بی‌جهت حیوانات جایز نمی‌باشد و عصبانیت، عذر شرعی محسوب نمی‌شود. در فرض سؤال، الآن تکلیفی ندارید.
  6. محمدآبادی

    ۷۴۹

    با سلام و احترام اشکال ندارد.
  7. محمدآبادی

    ۷۳۹

    پوشاندن بر مرد لازم نیست، مگر در صورتی که بترسد بر اثر نپوشاندن دست تا آرنج، ‌به گناه بیافتد. ببینید: https://lib.al-mesbah.org/3259/#0037
  8. محمدآبادی

    ۷۴۶

    با سلام و احترام نسبت به تقدم و تأخرِ اذکار و ادعیۀ تعقیبات نماز، مطلبی در روایات و نظریات مرجعیت اعلی ندیدیم. اما از مجموعه روایاتی که دربارۀ تسبیحات و سجده شکر وارد شده است، شاید بتوان استفاده کرد که تسبیحات حضرت صدیقه(سلام‌الله‌علیها) مقدم بر سجده شکر است. و الله العالم
  9. محمدآبادی

    ۷۴۵

    با سلام و احترام این کار، مصداق دروغ و خیانت بوده و جایز نمی‌باشد. اگر می‌تواند، به خریدار اظهار بی‌اطلاعی کند و بگوید «من کارگر انتقال مصالح هستم و تعداد و مبلغ را فروشنده اطلاع دارد»
  10. محمدآبادی

    نیت

    با سلام و احترام در بحث روزه اشکالی ندارد. اما در نماز باید نوع نماز مشخص باشد، علاوه بر اینکه اگر شرایط امام جماعت برایتان احراز نشده باشد، نمی‌توانید اقتدا کنید.
  11. محمدآبادی

    ۷۴۳

    با سلام و احترام اگر هیچ‌گونه راه ارتباطی با صاحب منزل ندارد، برای تصرف در آن، به حاکم شرع مراجعه شود.
  12. محمدآبادی

    ۷۴۴

    با سلام و احترام سؤال شما، اعتقادی بوده و از رسالت‌های ما بیرون است. اما اجمالاً: خداوند متعال به ائمۀ معصومین علیهم‌السلام این قدرت و اختیار را عنایت فرموده که امراض را شفا دهند. و شفای مریض، به‌معنای کرامت و تصرف امام در عالَم تکوین است، نه اینکه راه درمان و صحت را به مریض بیاموزند. برای اطلاع بیشتر به کتاب‌ها و سایت‌های مرتبط با بحث توسل مراجعه کنید.
  13. محمدآبادی

    الوضوء

    سلام علیکم و رحمة من الضروري عند المسح، أن یکون الممسوح (الرأس أو القدم) جافاً بلا رطوبة. لکن إذا کان علیه مجرد نداوة، أو کانت الرطوبة قليلة بحیث یستهلک بماء الید، فلا بأس به.
  14. محمدآبادی

    ۷۳۷

    با سلام و احترام در فرض پاسخ پیشین، هتک نمی‌باشد؛ اما بهتر است همواره وضو داشته باشد و پس از جنابت، فوری غسل جنابت انجام دهد.
  15. محمدآبادی

    ۷۴۲

    با احترام شش ماه، موضوعیت ندارد. اگر آن مکان عرفاً وطن موقت او محسوب شود، به گونه‌ای که عرف او را در آنجا مسافر نداند، حکم «وطن موقت» را دارد. تحقق این مطلب، با توجه به شرایط فرد، نوع سکونت، میزان رفت‌وآمد و... می‌تواند متفاوت باشد.
×
×
  • اضافه کردن...